Sedam saveta visoko produktivnih ljudi

Mamin svet

Mamin svet je blog magazin - vodič za lakše plivanje kroz roditeljstvo i savremeni život. Za mame od krvi i mesa, s problemima, kreditom, previše želja, premalo vremena. Kako da se organujem, kako da stignem sve, kako da zastanem i uživam u životu u kojem nemam vremena da dišem , jer sam - mama!

You may also like...

5 Responses

 1. snezana kaže:

  vrlo lepo… mama na ivici jesam, ali ne nadoh bas ni jedan naslov o specijalnim mamama, kakva sam ja. cije dete ima visestruke probleme, pa ciji razvod se razvlaci 9 meseci, pa koja od sluzbe za socijalni rad do sudije resava rebuse ko je trebao da mi preporuci privremene mere, pa kako da privolimo tatu da se ne razvede od sina koji ga obozava…uups, vec sam se rasplinula. super ste za slomice.

  • Mamin svet kaže:

   Draga Snežana, kao što ste možda primetili, ovaj sajt je više blog nego magazin, i najveći broj tekstova napisala sam sama, iz ličnog ugla. Iskustva o kojima pričate ja – nemam. Ali to ne znači da ne bih svoj prostor ustupila za žene poput Vas, ako imate volje i želje, slobodno napišite tekst i pošaljite, rado ću učiniti da se i Vaš glas čuje. Mejl je info (et) maminsvet.rs. Srdačan pozdrav, Angelina

 2. snezana kaže:

  i da, kako to da u tolikim divnim casopisima o bebama, mamama, srecnom roditeljstvu, nikad ali nikad nema osvrta ni pomena o vojsci roditelja koji sa rodenjem deteta dobijaju i dijagnozu, anamnezu, prognozu…kao sto u decijim emisijama nikad nema deteta sa smetnjama u razvoju ili Daun . Da li su uvredljiva ova pitanja? izazivaju nelagodu. srecan rad.

  • Mamin svet kaže:

   Draga Snežana, napisah već na drugom mestu, ja nemam iskustvo mame deteta s posebnim potrebama, čak ih znam samo dve. I divim se njiohovoj istrajnosti i borbi i svemu što čine za svoju decu.

 1. 16. februara 2015.

  […] za nekog kažu da je organizovan, čini mi se da to ne podrazumeva samo da je naučio da piše to do liste i da ume da poređa […]

Komentarišite slobodno :)

%d bloggers like this: