Kako je blog Mamin svet promenio moj život

Angelina Radulović

Mama troje mališana, blogerka, bedno piskaralo i digital content specijalista. Oficijelna Koka Kola blogerka za 2016. godinu #CCBNA U slobodno i svako drugo vreme mama na ivici nervnog sloma :)

You may also like...

8 Responses

 1. Marina kaže:

  Draga Angelina,
  Retko komentarišem postove na blogovima, moguće zbog toga što još uvek nisam a verovatno nikada i neću pokrenuti svoj blog (razloge češ naći u prvih par pasusa svog posta, neko se poput tebe dogovori sa sobom a neko kao ja zauvek ostane večni i verni čitalac vas hrabrih).
  Ne znam hoće li biti dovoljno ako ti kažem da ste ti, Tanja (Mooshema) i Mirjana (Mahlat) razlog zbog kojeg sam godinama ubeđivala svoju mlađu sestru da uradi ono što ja nisam, pogotovo zato što sam sigurna da je ona, kao i ti, neko ko iz nemogućih situacija završi dan sa rezultatom sivilo&teškoće kojekakve: 0 – osmeh na licu ukućana 1 😀
  Duboko sam dirnuta tvojim postom. Moja sestra, koja je tek pre par meseci uradila isto što i ti i koja je bila u prvim redovima svoje prve BlogOpen konferencije na kojoj si za desetogodišnjicu govorila je nagrada i tebi i meni.
  Hvala ti mila moja neupoznata Ženo ( sa velikim Ž), ljubi te mama troje dece i starija sestra Žene koja konačno ima vetar u jedrima.

  • Mamin svet kaže:

   Draga Marina, juče sam pročitala tvoj komentar, i pošle su mi suze. Od miline, od ponosa, od divnih reči koje si mi uputila, od toga što si me svrstala u grupu žena kojima se divim. Hvala ti, neizmerno, što si u ovom ludo vreme kada niko ništa ne čita i nikog nije briga, odvojila vreme i za čitanje i za komentar i ulepšala mi dan, ma kakvi dane!
   Drago mi je za tvoju sestru, budi joj vetar u leđa, a ako bar jednoj osobi ja budem inspiracija, biću presrećna, i to će biti moja duhovna hrana! Hvala ti mnogo, a biće prilike, možda se upoznamo i uživo odistinski. Veliki pozdrav, Angelina!

 2. dolistyle kaže:

  Savršen tekst😊

 3. Čarapice kaže:

  Ma šta pročitala do kraja, progutala sam tekst!
  Divna priča, znam te i čitam još od Bednog piskarala, i trebalo mi je dosta da povežem te dve stvari, a sad sam tek shvatila i zašto.
  Malo mi je lakše kad vidim da nisam jedina bez cilja, a još više sam srećna kad vidim da je nekog to srce odvelo na pravo mesto.
  Bravo, u ime svih hrabrih mama koje se ne plaše da kažu i napišu svoj glas!

  • Mamin svet kaže:

   Draga Jasmina ne mogu ti opisati koliko mi je drago kada čitam ovakav komentar 🙂
   Ne znam kako se nisam pre setila da napišem tekst koji bi pojasnio „razvojni put“ i zašto je Piskaralo nestalo a pojavio se odjednom Mamin svet.
   Što se tiče cilja, to mi je bila namera da ohrabrim druge, jer meni je malo previše onih tekstova „imaš cilj, pa kako da zaradiš novac, pa sve neki teški tekstovi koji te više demotivišu nego motivišu“. Elem, tvoj blog mi prija i volim da ga čitam, drago mi je da i ti čitaš moja pisanija.
   Sve najbolje, i pratimo se 🙂

 4. Lidija Bizic kaže:

  Sjajan tekst, koji nama koje smo upravo uspavale čeljad,sada daje hrabrosti da sanjamo i sanjarimo o nekom sopstvenom blogu, da nam ne ostanu tekstovi sakriveni negde u zapećku uma. Hvala 🙂

Komentarišite slobodno :)

%d bloggers like this: