Želite da sarađujemo?

Ukoliko mislite da možemo da sarađujemo, ako želite da razmenimo banere ili da se reklamirate na našem sajtu, javite nam se.  Imam mnogo ideja!

 • Svi tekstovi na ovom sajtu su autorski, ukoliko nije drugačije naglašeno. Ako su delovi tekstova ili celi tekstovi prevedeni/preuzeti, izvor je jasno naznačen.
 • U tekstovima koji opisuju proizvod/uslugu, stavovi su lični, i kao takvi subjektivni. Ti tekstovi NISU sponzorisani od strane trećih lica i /ili proizvođača i distrubutera priozvoda koji se opisuju. Ukoliko je tekst SPONZORISAN, to će biti jasno naznačeno ispod teksta.
 • Ja kao autor teksta zadržavam pravo da u sklopu pisanja tekstova prihvatim usluge (ulaznice, karte i slično) ili proizvode, koji su u službi pisanja teksta i isprobavanja proizvoda/usluge, ali se obavezem da ta činjenica neće uticati na formiranje pozitivnijeg utiska o pisanom, nego što je bio moj stav pre toga.

Angelina Radulović,

Mamin svet

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

ŽELITE DA ME ANGAŽUJETE KAO PISCA?

Po obrazovanju sam diplomirana novinarka i imam više od 12 godina novinarskog iskustva u štampanim medijima. Radila sam kao novinar za „Večernje novosti“, a od 2010. godine sam se specijalizovala sa pisanje različitih onlajn sadržaja.

Ukoliko želite da me angažujete da za vas pišem poslovni blog,  kreiram tekstove na sajtu ili sadržaj za društvene mreže, možete mi pisati na angelina@maminsvet.rs

PISALA SAM ZA DRUGE

Osim što sam 7 godina vodila lični blog www.piskaralo.com, pisala sam za veći broj štampanih medija, onlajn medija i portala.

 

MOJI TEKSTOVI SA BLOGA U DRUGIM MEDIJIMA:

Najbolja mama na svetu sajt:

Bebac.com

Evo zašto ću ove godine kupiti polovne udžbenike za školu

 

 

 

2 Responses

 1. Milena Obradovic kaže:

  Poštovani,

  ukoliko ste zainteresovani za eventualnu saradnju, molim Vas najlepše da me kontaktirate mailom.
  Probala sam da pošaljem poruku, pa ne uspevam, zato šaljem komentar.

  Srdačan pozdrav,

 2. Sara Petrovic kaže:

  Poštovani,
  molim da mi se javite ukoliko ste raspoloženi za razmenu banera.

  Srdačan pozdrav,
  Sara Petrović,
  Dinera tim

  sajt http://www.dinera.rs

Komentarišite slobodno :)

%d bloggers like this: